Snel en effectief veel mensen bereiken? Daarvoor zijn social media het perfecte middel. LinkedIn, Instagram en facebook bijvoorbeeld. Maar wat plaats je? Wie plaatst berichten en wanneer?

Grote kans dat het een ondergeschoven kindje is, terwijl het eigenlijk de makkelijkste manier is om snel exposure te krijgen voor je product of dienst.

MyLines biedt je de mogelijkheid een ‘Social Media’ abonnement af te sluiten. Content wordt op tijd, foutloos en in stijl geleverd.

Hoe werkt het?
MyLines is, ook in dit geval, van het maatwerk. Dat betekent dat we bij je langskomen voor een kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden en wensen op een rijtje zetten. Wil je eens in de maand een blog? Een nieuwsbrief? Elke week een facebookactie? Wie let er eigenlijk op dat er altijd actuele nieuwsberichten op je website staan… MyLines regelt het desgewenst allemaal.

Besluit je een abonnement te nemen, volgt een gesprek waarin MyLines afspraken en een planning maakt en kunnen we van start!

Iedereen heeft een verhaal, maar het is de kunst om het op papier te krijgen. Luisteren en doorvragen, hoofd- en bijzaken scheiden, feiten correct weergeven….En er dan ook nog een pakkend, helder en gemakkelijk leesbaar verhaal van maken. Met MyLines haal je de know-how in huis die je een journalistieke tekst oplevert. Of het nu een portret voor een nieuwsbrief is, een achtergrondinterview over de visie en missie van je bedrijf of een verhaal voor in een magazine, met MyLines komt je verhaal over zoals jij dat wilt!

Natuurlijk: kort, krachtig en bondig zijn sleutelwoorden. Maar als je je klant daarmee getriggerd hebt, wil je wel wat meer kunnen laten zien. Zaak dus om digitaal of gewoon old school op papier een goede uitleg over je bedrijf, product of dienst paraat te hebben.

We zijn allemaal gewend om online snel informatie te vergaren. Fijn, en handig. Bedenk echter dat er veel mensen zijn die liever letterlijk iets in handen willen hebben.

Een mooie brochure met alle ins en outs over je bedrijf of product, mooie foto’s en wervende teksten is van alle tijden. MyLines maakt voor u een brochure om trots op te zijn.

MyLines schrijft brochures met alle plezier!

Schrijven is een combinatie van talent, ervaring en opleiding. Je kunt vaak best een stuk tekst fabriceren. Je weet zelf als geen ander wat je wilt verkopen namelijk. Maar het is wel goed om je tekst te laten checken door een professional.
Sluit de tekst aan bij de doelgroep? Is de tekst wel geschikt voor het medium dat je voor ogen hebt? Zijn alle taalfouten eruit? Is de stijl goed? En de toon?

MyLines helpt je aan een goed verhaal!

Mooi he zo’n (nieuwe) site? Prachtige foto’s, mooie opmaak, precies de gewenste uitstraling! Maar dan: de teksten…

Moeilijk he? Om over je eigen bedrijf of dienst te schrijven. Laat het doen door iemand die niets leukers weet dan schrijven over de passie van een ander, iemand die goed kan luisteren en samenvatten, die snapt hoe je iets of iemand professioneel, in stijl – en desgewenst met een persoonlijk tintje- presenteert. Die je onderscheidend vermogen ‘over’ het voetlicht brengt (ofwel: bij het publiek) zodat jouw site ‘voor’ het voetlicht (vooraan op het toneel)komt. Met gebruik van SEO-zoektermen natuurlijk.
Ook webteksten om trots op te zijn? Bel MyLines of neem contact op via onderstaand formulier.